Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další úspěšný trénink za námi

2. 3. 2008
Jak už jsem psal v úvodu, bylo nás na tak malou tělocvičnu akorát. Kapitáni - brankáři si rozdělili hráče podle mě dost nešťastně - Karel si zvolil bratry Šimkovy, Jirku, Maldu a mou maličkost. Standa zase zvolil Katku a Kubu, Martina, Láďu a Davida. Už na první pohled je vidět, že Standa a spol. neměli sebemenší šanci na úspěch :-). Nejenom, že proti sobě měli zkušenosti Šimiho, Karla a mé, ale hlavně proti nim stál fenomenální pravé křídlo - Honza Šimek. O tom se dá říct, že téměř vše, co hodil na bránu, skončilo v síti. Tým toho náležitě využíval, a tak skóre rychle rostlo. Není se proto moc co divit, že si Kuba Diviš raději úmyslně způsobil zranění (krvácení z nosu), abychom raději trénink ukončili a jeho tým neprohrál rozdílem několika tříd.

Na tiskovce však už byl zase v pořádku, takže jsme měli problémy s ním v pití piva držet krok :-). Na tiskovce se nás tentokrát sešlo hodně, takže jsme mysleli, že budeme mít dost velký problém najít místo v některé sedlčanské hospodě. Nakonec jsme uspěli na druhý pokus - skončili (vlastně začali) jsme ve Floriánu, odtud se šlo do Besedy, kde bylo plno, takže jsme se přesunuli do Mexika, kde jsme večer zakončili.

Pro tuto chvíli je to vše. Pokud mě ještě něco napadne nebo si na něco zajímavého vzpomenu, tak informace doplním. A pokud bych nic nedoplňoval, tak tu máme ještě komentáře, aby tam mohli psát i ostatní účastníci.

Sportu zdar.

Přemek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šimi, promiň

(Kuba, 5. 3. 2008 23:22)

Pomáhat a chránit :-)

Kubo ty práskači

(Šimi, 5. 3. 2008 10:43)

Já šel samozřejmě do Besedy šířit osvětu a dělat nábor k policii /bo je nás málo, víte!/ Jinak chválim Přemka článek vynikající.

komentář

(Kuba, 2. 3. 2008 22:34)

Já si samozřejmě komentář neodpustim. Přemkův článek výtečný, ale má tam věcnou chybičku. Z Mexika jsme šli všichni domu až na Šimiho - ten se tajně vrátil pokračovat do Besedy!!! :-)