Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další futsalový trénink

3. 4. 2012

Krátce před 20. hodinou se začali scházet sedlčanští házenkáři na svůj pravidelný páteční trénink. Účast nebyla nijak závratná, ale 8 lidí je dostatečný počet alespoň pro futsal.

Rozdělení teamů bylo následující.

Žlutí: Katka, Jindra, Pařez a Malda

Barevní: Přemek, David, Petra a Šimi Z.

Krátce po rozdělení se začal hrát futsal. Z počátku byla hra vyrovnaná, ale z přibývajícím časem převzalo družstvo barevných iniciativu a vypracovalo si několikabrankový náskok. O svůj náskok přišli až v závěru zápasu. Loterii na dvě branky lépe zvládlo družstvo žlutých. Hra byla velice vyrovnaná a rozhodla větší chuť po vítězství a lepší fyzická připravenost. Žlutí se celý zápas lépe pohybovali a byly tvořivější.

Za žluté odehrála výborné utkání Katka, která vstřelila snad nejvíce branek. Obraně soupeře dělala značné starosti. Výborné utkání odehrál i Malda. Jeho skvělá technika a pokrytí míče začíná dosahovat kvalit futsalových reprezentantů. Pařez vynikal především svým fyzickým fondem. Několikrát výborně zasáhnul i v brance. Byl velice platným členem svého teamu. Jindra také předvedl několik výborných akcí. Má velice přesnou střelu. Několikrát se zaskvěl i v obraně.

V družstvu barevných naprosto dominoval Přemek. Výborná fyzická připravenost z něj udělala nejvýraznější postavu barevného družstva. Předvedl výbornou ofenzívu i několik brankářských zákroků. Tu a tam ho v útoku doplnil i David. David několikrát předvedl přesnou střelbu a tu a tam i pěkný obranný zákrok. Avšak zůstal za svým očekáváním. Na řadě je Šimi. Několik přesných střel a nahrávek mu dává plusové body. Avšak jako brankář by se neuživil. V brance svůj team opravdu nepodržel. Nedílnou součástí teamu barevných byl i Petr. Ve hře dopředu předvedl dobrý výkon, avšak ve hře dozadu to nebylo ono. Není to žádný extra obránce a to na jeho výkonu dělá kaňku.

Trénink byl rozebrán v restauraci Na Vyšehradě v počtu 7 házenkářů. Jediný kdo se neúčastnil byl Přemek. Krátce po 23. hodině jsme opustili Vyšehrad. Někteří šly do svých domovů, někteří se pustili do víru města.

Doufám, že příštího tréninku se zúčastní více házenkářů. Zároveň věřím, že se neobjeví žádní opozdilci. Jelikož jsou v pátek prázdniny, tak prosím počítejte s tím, že možná bude branka u Gymplu zavřená, a proto prosím vyražte včas pro případ, že bychom to museli obcházet. Zároveň doufám, že bude otevřená tělocvična.

S přáním hezky stráveného týdne se loučí David Jindrák DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Malda

(klíče, 5. 4. 2012 23:24)

Malda nepřijde, zajistěte si mě jinde :-p

účast 6 & 7

(Šimi a Jíťa, 5. 4. 2012 19:59)

přijdeme oba, tak to je 7 jistých a třeba dorazí pět šest dalších ;-)
JH

trénink

(buri, 5. 4. 2012 19:17)

zdar,opět se nezúčastním,neb budu přítomen na Šimiho třídním srazu

účast

(David, 5. 4. 2012 17:51)

Já taky dorazím. Doufám, že nás bude dostatečné množství.

výborný článek Davide

(ŠiMi, 4. 4. 2012 23:36)

v pátek nás bude reprezentovat jen Katka, já mam sraz třídy po 20 letech a podržím tým Na růžku. V zásadě je příjemnější jít na trénink a vidět přátele než mít sraz se základkou, na druhou stranu sraz po 20 letech je výjimečná událost, takže jí dám přednost před tréninkem. Spoluhráčům se omlouvám a uvidíme zda to to vyjde příště.

účast

(Kuba, 3. 4. 2012 23:54)

Já doufám, že bude hlavně otevřená, až budeme odcházet.

účast

(Pařez, 3. 4. 2012 18:31)

přídu taky

Účast

(Přemek, 3. 4. 2012 15:53)

V pátek bych měl dorazit. Doufejme, že bude otevřená tělocvična, ale přesto bych chtěl poprosit Maldu, jestli by si pro jistotu nemohl půjčit od Macáka klíč.