Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brankářská legenda zpět v akci

27. 1. 2018

V pátek 26. 1. se po 14 denní pauze sešli sedlčanští házenkáři k pravidelnému tréninku. Účastníků bylo celkem 9 a to hlavně díky Čéďovi, který přivedl z galerky nad tělocvičnou 2 velmi schopné spoluhráče.

Rozdělení do družstev obstarala víčkova loterie. Avšak jsme jí museli trošku poupravit.

Žlutí hráli ve složení: Dvojčata, Lukáš, Michal

Barevní hráli se složení: Karel (brankářská legenda), David, Malda, Tomáš a Čéďa

Krátce po začátku zápasu se družstvo barevných dostalo do dvoubrankového vedení. Žlutí se však nenechali zahanbit a náskok bez problémů smazalo. Poté se žlutí dostali do vedení, které navýšili až na rozdíl 7 branek. Barevných se ke konci zápasu podařilo pouze zkorigovat velký brankový rozdíl.

Za žluté odehrál výborný zápas nově příchozí Michal. Jeho pohyb dělal všem obráncům veliké starosti. Neustále se nabízel do kombinace se svými spoluhráči. V brance však pustil jednu slabou střelu od Davida (pozn. Davidův jediný gól v zápase). Lukáš odehrál dobré utkání. Jak víme rychlostí příliš neoplývá, ale zase umí krásně podržet míč a rozehrát. Je velmi složité mu odebrat balon. V brance zachytal a podržel své družstvo. Dvojčata pro příště nesmí hrát spolu. Je to chyba. Moc dobře vzájemně spolupracují. Jejich brejkové situace bývají smrtící. V obraně získali spoustu míčů. V brance se jim však tolik nevedlo.

Karel si od počátku tréninku stoupnul do branky a všechny neustále povzbuzoval k lepším výkonům. Z brankářského umění toho moc nezapomenul. Tu a tam i on však dostal nějaký ten laciný gól. Při útočení rozděloval míče na své spoluhráče. Krátce před polovinou zápasu však špatně došlápl a nemohl se už tolik pohybovat. Ke konci zápasu předvedl jedovatou střelu, kterou nachytal v brance Lukáše. Malda se věnoval především útočení. Jeho náhodné průniky děsí celou obranu ještě teď. Ale i Malda si dokázal naběhnout na přihrávku. Několikrát výborně doklepl míč do branky soupeře. V kombinaci si rozuměl hlavně s Čéďou. Několikrát se vrátil i do obrany. Čéďa odehrál výborné utkání. V kombinaci si velmi rozuměl se všemi spoluhráči. Několik jeho nebezpečných střel dělali brankářům veliké starosti. V obranné fázi se několikrát zaskvěl. Vybojoval několik důležitých míčů pro své spoluhráče. Nově příchozí Tomáš ukázal svoji fyzickou připravenost. Celý zápas se velmi dobře pohyboval. Nabízel se do kombinací se všemi spoluhráči. Několik jeho tvrdých střel zasáhlo cíl. V obranně se taky velice snažil. David hrál celý zápas pod své možnosti. Fyzicky nestíhal a když si krátce před polovinou zápasu zvrtnul koleno už to nebylo ono. V brance však předvedl několik dobrých zákroků. Snažil se hru spíše tvořit než zakončovat. Zakončení se mu povedlo pouze jednou. Tento trénink se Davidovi hrubě nepovedl. Tak snad někdy jindy.

Hru na dvě branky za sebou ovládlo taky družstvo žlutých. Využilo dvou laxních chyb a nekompromisně skórovalo do prázdné branky.

Po dlouhé době nebyl trénink rozebrán na tiskové konferenci, neboť nebyl kdo by trénink rozebíral v klidu u piva. Tudíž jsme se krátce po tréninku odebrali do svých domovů.

Příští trénink se uskuteční v pátek 2. 2. Už víme, že nepůjdou dvojčata. Tak doufám, že jejich absenci nahradíme.

Tento článek vznikal v sobotu 27. 1. v čase 11:20 až 11:55.

S pozdravem David Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář