Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotbalový trénink

26. 3. 2008

Zdravím všechny sedlčanského házenkáře a jejich přívržence.

Pro nedostatek času budu v tomto článku stručný.

V pátek 21.3.2008 jsme se sešli pouze v deseti hráčích, takže nebylo ani o čem diskutovat, co budeme hrát. Fotbal jednoznačně zvítězil. David s Karlem si zvolili spoluhráče (David, Standa, Láďa, Honza Šimek a Kuba Pařízek vs. Karel, Katka, Kuba Diviš, Malda a Přemek). Co víc psát? :-) Snad je okamžitě vidět, kdo udával na hřišti tón hry. Ze začátku sice David a jeho tým dokázali držet s protivníkem krok, ale to bylo jen tím, že se Karel a spol. teprve sehrávali a poskytovali tak soupeři šance ke skórovaní. To však netrvalo dlouho. Pak už se hrálo jen na jednu bránu. Střela střídala střelu a rychlá kombinace rychlou kombinaci. Náskok Karlova týmu rostl úměrně se zoufalstvím Davidova týmu. Nemá však cenu nikoho zatracovat nebo vyzdvihovat. Za zmínku jen stojí Katčin gól hlavou, kdy bravurně přeskočila brankáře Davida :-).

Pro úplnost jen zbývá dodat, že jako téměř pokaždé nakonec rozhodla hra na dva góly. Karlův tým nezvládl koncovku a nechal tak soupeře, aby si alespoň na konec hry zlepšil náladu :-).

Nashledanou v pátek.

Přemek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zranění

(Katka, 28. 3. 2008 20:39)

Samozřejmě, že všichni přejeme Přemkovi brzké uzdravení. A pro Davida... jen aby ses nezranil na zábavě, znáš se... :o) Jinak všem přeju hezký víkend :o)

Zranění

(Přemek, 27. 3. 2008 19:23)

zdravím házenkáře. Tak jsem se právě dozvěděl, že Přemek na házenou taky nejde, protože se dneska odpoledne zranil. Přejemu mu zajisté brzské uzdravení.

Omluva

(David, 27. 3. 2008 16:10)

Zdravím házenkáře. Tohoto tréninku se nemůžu zůčastnit ze dvou důvodů. Za prvé: skupina Tleskač v Nechvalicích.Za druhé jedu noci na hory a nerad bych se zranil. Z pozdravem David J.

No to je bída

(Přemek, 27. 3. 2008 8:32)

Jsem zvědavý, jestli se vůbec sejdeme. Zatím je to jedna omluva za druhou - Katka, David (zatím nezveřejněná), Kuba. Kdo bude další?

omluva

(Kuba, 27. 3. 2008 0:03)

Tentokrát se bohužel nemůžu tréninku zúčastnit - Arakain hraje v Benešově a tam přece nemůžu chybět!! :-)