Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.12.2008 se nás v tělocvičně sešlo pouze 10. Protože mezi nepřítomnými byl i Karel s rozlišováky, rozdělili jsme se podle trik jen na "světlé" a "tmavé". Hned na začátku došlo na výměnu dresů (rozuměj "převlékání trik") Přemka a Davida, kteří si přeci jen chtěli zvolit tým podle sebe a ne náhodně.

Družstva tedy byla tato:
Láďa, Šimi, Harry, David a Kuba Pařízek
vs.
Katka, Honza (Šimi (nej)mladší), Standa, Přemek a Martin Vodňanský.

Znalého i neznalého diváka by hned napadlo, že Láďa a spol. mají jednoznačnou převahu. I sám tento tým si to myslel. Ovšem chyba lávky ... Katka a spol. předváděli skvělou obranu, kterou soupeř těžko překonával, a když se k tomu přidala i úspěšná koncovka, odskočil hned na několikabrankový rozdíl, který si dokázal udržet až do závěrečné fáze hry. Nutno říct, že nejvíc se o to asi zasloužil Standa a jeho brankářských výkon a Katčina bezchybná střelba z pravého křídla.

Závěrečná hra na dva góly tentokrát nepotvrdila, že prohrávající tým má více sil, a opět v ní uspěla Katka a její tým.

Potréninková tisková konference se tentokrát konala v hotelu Florian a byla spojena se zapíjením Šimiho narozenin. Ještě jednou GRATULUJEME.

Příští trénink jsou už hlášeny hned tři absence - David, Katka a Přemek budou lyžovat v Itálii. Snad se všichni v pořádku vrátí a zapojí se zase do hry.

Sportu zdar.

Přemek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

12.12.2008

(Katka, 16. 12. 2008 19:41)

Ahoj házenkáři, dejte sem někdo zprávu, jak probíhal minulý trénink. A chci se omluvit, v pátek opět nedorazím. Takže všem přeju pohodové Vánoce a doufám, že se uvidíme na tom svátečním tréninku. :o)

Já taky nejdu

(Šimi, 10. 12. 2008 17:23)

Omlouvám se z pátečního tréninku, služba mi to nedovoluje tak snad příště. Hodně štěstí

zranění

(Kuba, 10. 12. 2008 12:23)

Omlouvám se z pátečního tréninku, ale nemohu dorazit. Alespoň si po dlouhé době zahrajete bez sourozeneckých dvojic Jindráků a Divišů. Za mojí absencí nestojí zranění z předvánoční lyžovačky, ale víkendové setrvání v Praze z důvodu časové tísně.

Pěkně si užijte páteční trénink a před Vánocemi nashledanou.

P.S.: Nezapomeňte si zaškrtnout v diářích termín Novoročního tréninku.

Omluva za článek

(Přemek, 9. 12. 2008 15:24)

Omlouvám se za krátký a nezáživný článek. Ale píšu ho ve spěchu před odjezdem na hory a trochu nestíhám :-(.

Pěkně si užijte páteční trénink a před Vánocemi nashledanou.

P.S.: Nezapomeňte si zaškrtnout v diářích termín Novoročního tréninku.